SALA LH - ROLDÁN + HOLA LIS

SALA LH Espai ZOW1E19:15h OBERTURA DE PORTES | 20:00h INICI DE CONCERT


ROLDÁN + HOLA LIS
Preu: 10,00 €
Lloc: ZOW1E – Passatge Can Polític 13 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h15 Obertura de portes | 20h00 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

ROLDÁN.
Roldán abandona el format en solitari per a incorporar a Jaime Sevilla (baix, percussió) i a Nacho Olivares (guitarres, sintetitzadors, percussió), i això es nota. Continua amb la tendència expressionista de la seva música, que ja era part de la identitat de Juan Carlos en els seus anteriors discos. Ara els arranjaments passen a estar al servei de la cançó, generant multitud de detalls coloristes. Ara mateix, el directe de Roldán és dels més brillants i arriscats del nostre panorama musical.
HOLA LIS.
Elisa Bernal és Hola Lis, i Primavera dosmilveinte (Edita La Servidumbre) el seu debut, gravat en el confinament simultani de 9 cases en 4 països diferents. Tancada en el seu pis, Elisa va compondre i va gravar els temes, que naveguen sobre falta de llibertat i la cerca per a recuperar-la a través de viatges al passat i a la imaginació. Eloy Bernal, germà i company en Hibernales (El Geni Equivocat), el va produir també en confinament, i va decidir donar una sorpresa a Elisa: convidar a artistes a col·laborar. James Milne (Lawrence Aràbia), Alberto Montero o Clara Vinyals (Renaldo & Clara), entre altres, posen els seus cors..

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat