SALA LH - SHELLY + NARA IS NEUS + ALPHA DECAY

SALA LH El Pumarejo18:15h OBERTURA DE PORTES | 19:00h INICI DE CONCERT


SHELLY + NARA IS NEUS + ALPHA DECAY
Preu: 10,00 €
Lloc: EL PUMAREJO - Av. Carrilet 187, Nau 4 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 18h15 Obertura de portes | 19h00 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

SHELLY és un dels pseudònims d'una de les ments més afilades del panorama de música avançada català. També conegut com a iTunes 10.2 o InnoDB i 50% de TOP74, produeix incansablement peces amb cervell, ora club ora ambient, però sempre amb una impecable atenció al detall.

NARA IS NEUS és una compositora que treballa amb els sons foscos i ambientals, navegant entre les bandes sonores i soundscapes. Les seves composicions creixen sobre la base de pinzellades contínues sempre tacades de melancolia, creant peces on l'harmonia és més un significat que un propòsit.

ALPHA DECAY és una sonidista francesa establerta a Barcelona. Al seu temps lliure és dedica a provar melodies, trencar ritmes i voltar sons a través de sintetitzadors modulars i experimentant amb altres “cacharrus”.

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat