SALA LH - OUTKID + AMAS

SALA LH El Pumarejo17:45h OBERTURA DE PORTES | 18:30h INICI DE CONCERT


OUTKID + AMAS
Preu: 10,00 €
Lloc: EL PUMAREJO - Av. Carrilet 187, Nau 4 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 17h45 Obertura de portes | 18h30 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

OUTKID és el projecte a dúo del les virtuoses Bru Ferri (piano i veu) i Rodrigo Hernández (bateria) ón juguen sensiblement amb ensamblatges difícils d’esmentar però sempre sensibles i intel.ligents. La tècnica i l’emoció ballen i festegen a través de passatges composats amb valentia i juganeria.

AMAS és el matràs on Ivana Ray Singh i María Gatasanta bolquen els seus humors creatius per a transformar-los en una sort de música electrònica techno-ritual. Amb un fort component alquímico i empoderador, aquest duo ofereix un directe intens i escruixidor que es queda ressonant en l'espectador com un ressò màgic.

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat