SALA LH - El Último Tributo (Acústic)

SALA LH L'Oncle Jack19:00h OBERTURA DE PORTES | 20:00h INICI DE CONCERT


El Último Tributo (Acústic)
Preu: 10,00 €
Lloc: L’ONCLE JACK – Carrer de les Roselles 32 - 08901 L'HOSPITALET
Hora: 19h00 Obertura de portes | 20h00 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

El Último Tributo és catalogat com una de les millors bandes tribut de país. Tots els que van gaudir de la música i les lletres del ÚLTIMO DE LA FILA en els anys vuitanta i noranta, i ho segueixen fent avui dia, tenen una cita obligada amb EL ÚLTIMO TRIBUTO que ofereixen un repàs a tota la discografia de El Último de la Fila i ens fa reviure una etapa màgica. El seu repertori ens transporta a través del temps i ens brinda l'oportunitat de tornar a gaudir dels temes més emblemàtics de la mítica banda de pop-rock espanyola.
L'èxit resideix en la seva potent directe, amb un so molt fidel a l'original en tots els seus matisos. La veu arriba a commoure als seguidors de MANOLO GARCÍA per la seva gran semblança. Ningú es queda igual després de l'experiència d'un concert de El Último Tributo.
Què no falti cap "manolero", que ningú s'ho perdi, perquè tampoc faltarà cap dels èxits de EL ÚLTIMO DE LA FILA!

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat