SALA LH - Confeti de Odio :: ESGOTAT !! ::

SALA LH ESGOTATEspai ZOW1E19:15h OBERTURA DE PORTES | 20:00h INICI DE CONCERT


Confeti de Odio
Preu: 8,00 €
Lloc: ZOW1E – Passatge Can Polític 13 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h15 Obertura de portes | 20h00 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

Confeti de Odio és el projecte musical del madrileny Lucas Vidaur que busca fer aflorar els nostres sentiments més profunds i contradictoris fins a tirar confeti amb dolor, empipament o ira en qualsevol festa. La seva marxa en la música sempre havia estat lligada a estar darrere d'un grup (Estiu, Sant Clementine, Axolotes Mexicans), però, des de fa dos anys, la seva gran inquietud per explorar nous gèneres, sons i lletres més senzilles li ha portat a crear un projecte íntim i personal on la seva música es converteix en la banda sonora per als dies en què un està de baixada i simplement, vol que li vulguin.

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat