SALA LH - Fernando Alfaro

SALA LH The VOID17:30h OBERTURA DE PORTES | 18:15h INICI DE CONCERT


Fernando Alfaro
Preu: 8,00 €
Lloc: THE VOID – Carrer Santa Anna 14 - 08901 L'HOSPITALET
Hora: 17h30 Obertura de portes | 18h15 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

La carrera de Fernando Alfaro arrenca el dia en què mostra la seva llibreta negra, amb desenes de cançons escrites, a José María Ponce, Carlos Cuevas i Joaquín Pascual. Amb ells formaria Surfin' Bichos en 1988.
En 1994, el grup es dissol, i un any després Alfaro obre un període especialment prolífic amb Chucho, la seva nova banda al costat de Juan Carlos Rodríguez i Javier Fernández Milla. A més, la seva carrera en solitari està jalonada de joies com La vida es estraña y rara o Saint-Malo.
Sangre en los surcos, el seu últim disc fins avui, és un repàs sobri, solemne i contundent, fruit d'un procés que va començar en 2004 amb la realització de nombrosos concerts sol i en format acústic, sempre alternant temes de qualsevol de les seves vides passades, amb uns altres del present.

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat