SALA LH - Joan Garriga & Madjid Fahem

SALA LH Salamandra19:00h OBERTURA DE PORTES | 19:30h INICI DE CONCERT


Joan Garriga & Madjid Fahem
Preu: 10,00 €
Lloc: SALAMANDRA - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h00 Obertura de portes | 19h30 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

Joan Garriga & Madjid Fahem
Fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la música popular del segle XXI feta a Catalunya.
El co-descobridor de la Rúmbia –barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana- acaba de debutar amb el seu nom amb un àlbum, “El ball i el plany” (2020), que la crítica ha definit com ja un clàssic instantani. Gravat entre 2019 i 2020 amb la seva nova banda, el Mariatxi Galàctic, i mesclat en ple confinament, el disc es farà ball i es farà plany en companyia de la guitarra de Madjid Fahem (Manu Chao, La Ventura). Una oportunitat per gaudir d’una acordió on hi caben el Mediterrani de l’havanera i el raï, el Carib del vallenato i el dub i tots els mars -tots els mons- que puguis imaginar.

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat