NURIA GRAHAM | Sala Clap

Sala Clap (Carrer Serra i Moret, 6, 08302 Mataró) 19:30h OBERTURA DE PORTES | 20:00h INICI DE CONCERTLa compositora mig irlandesa, mig catalana Núria Graham va publicar el seu primer àlbum "First Tracks" el 2015 amb tan sols setze anys. En poc més de dos anys va llençar "Bird Eyes" + "In the Cave" (EP) i a continuació el seu segon llarg "Does It Ring a Bell?" (2017). Un àlbum que la va posicionar a l'escena nacional com una artista imprescindible per entendre el folk-pop fet a casa.

Durant aquests darrers anys Núria Graham no ha tingut descans. Després d'un Tour que la va portar als escenaris dels festivals i sales més rellevants del país amb incursions a Portugal, Berlín, Londres i França, i després d'haver-se guanyat un lloc com a compositora i guitarrista de la banda d'Amaia, Graham té per fi nou material. "Marjorie" és el nom del seu proper àlbum que veurà la llum el febrer de 2020.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat