JUANTXO SKALARI

MANRESA 12:00 MIGDIA


CONCERT+VERMUT A PLA/BÉ

DIUMENGE 13 DE DESEMBRE
ENTRADA 10€


Després de liderar la banda de ska Skalariak durant més de tretze anys, Juantxo Skalari arrenca el projecte experimental The Kluba, on fusiona el Ska amb el Rockabilly (Skabilly). Una extensa carrera musical en la que no ha deixat de composar, crear i recorrer multitud d’escenaris d’arreu del món: Alemanya, Suïssa, Itàlia, República Txeca, Mèxic, Xile, Japó, entre molts altres.

Avui en dia, Juantxo Skalari ha realitzat més d'un miler de concerts entre Europa i Llatinoamèrica, al llarg de la seva trajectòria de més de 20 anys. I ha editat 8 discos d'estudi, 1 en directe, dos documentals en DVD, un llibre-CD i un single en vinil, l'autèntica joia Skalari. Ara comença el camí cap al nou àlbum i una nova gira denominada “Rudi Not Dead” que al seu torn dóna nom al títol del nou single, un hit al vell estil Skalari.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat