SALA CAT - TRAVIS BIRDS

SALA CAT Salamandra19:00h OBERTURA DE PORTES | 19:30h INICI DE CONCERT


TRAVIS BIRDS
Preu: 10,00 €
Lloc: SALAMANDRA - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h00 Obertura de portes | 19h30 Inici del concert

SALA CAT - Torna la música a les sales
L’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) s’uneixen per crear el nou cicle de concerts Sala CAT per impulsar el teixit musical del país, donant suport a les sales catalanes, que pateixen una substancial reducció d’aforaments que posa en perill tant la seva supervivència com la dels músics que pugen als seus escenaris, els tècnics i tot el sector professional que els envolta i necessita l’activació de la programació.
Durant el mes de desembre tindran lloc prop de 100 actuacions a 38 sales de concerts de 15 ciutats diferents d’arreu de Catalunya.

TRAVIS BIRDS
“Madre conciencia” és el segon single del nou treball de Travis Birds.
Nou treball que llançarà pròximament i que portarà per títol “La Costa de los Mosquitos“. Igual que “Coyotes” parla d'una obsessió. Una obsessió centrada en el remordiment, el sentiment de càrrec de consciència, brutícia d'esperit i alhora la impossibilitat de vèncer al costat dolent d'una forma mental, impura i destructiva. “Madre conciencia” com el límit, com aquesta judiciosa veu al cap que t'imposa que és el correcte, amb la seva serenitat infranquejable, una espècie de santa impertorbable, serena i jutjadora.

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat