Bratia | Músiques Tranquil·les

TEATRE L'ALIANÇA, MATARÓ (Carrer Bonaire, 25, 08301 Mataró) 20:00h OBERTURA DE PORTES | 21:00h INICI DE CONCERT



Bratia uneix dos mons musicals en una trepidant proposta: la força i riquesa dels balcans amb l'elegància del jazz manouche.
La riquesa musical dels Balcans i l'energia i l'elegància del jazz manouche, units pel nomadisme de la música gitana crea una proposta única, un món sonor, una germanor. Com el propi nom d'origen eslau ho indica....Bratia.

Ivan Kovacevic és el contrabaixista de l'emblemàtica banda Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, juntament amb els seus dos companys de batalla, el percussionista grec Stelios Togias i el violinista tarragoní Pere Nolasc Turu, s'embarca en aquesta aventura formant un quintet amb dos guitarristes experimentats en el llegat de Django Reinhardt. 

Formació:Pere Nolasc Turu – Violí. Victor Paradis – Guitarra Manouche. Biel Ballester - Guitarra Manouche. Ivan Kovačević – Contrabaix. Stelios Togias – Percusions.

Entrada anticipada: 12€ Sopar i concert (ant): 20€* Entrada comunitat (ant): 10€ Sopar i concert comunitat (ant): 17€* Registra’t a la comunitat 20h obrim portes. 21h inici concert. Carrer Bonaire 25, Mataró Mapa
*Sopar: entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc)

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat