T’EMBOLICA LA TROCA | Aire, terra i mar

Data de llançament​: 22 de gener 2021
Títol:​ Aire, terra i mar
Artista​: T’EMBOLICA LA TROCA

“T’Embolica la Troca: folk per pensar!”​. Aquest és el lema de la formació musical, que està de tornada, ara sí que sí, amb el seu nou àlbum d’estudi,​‘Aire, terra i mar’​, del que ja van presentar el seu primer single homònim el darrer 15 de gener.

Després de l’arribada del seu treball debut, ‘Tocalatroca’​,​ T’embolica la troca torna amb un segon àlbum, al qual mantenen la seva essència més pura, que els porta a parlar de temes diversos, de les seves experiències personals, dels seus sentiments, de l’entorn que els rodeja. Tot allò des d’un punt de vista analític i reflexiu.

L’estil de T’Embolica la Troca, balla a través de melodies folk, a la vegada que recullen les influències i particularitats de cadascun dels membres, fent de les seves composicions, peces úniques, amb un segell inigualable. I així ens ho asseguren:​ “tots composem cançons, i d'aquí la riquesa i la pluralitat de les nostres músiques i lletres. Això ens permet generar de manera continuada nous temes, nous projectes. Com una troca que tibant del fil es va descabdellant sorgint totes les idees, projectes, músiques”. En definitiva, “Aire, Terra i Mar” és un treball personal, a la par que positiu. Un treball que convida a la reflexió, al més pur ritme folk. Un treball potent, cridat a convertir-se en un dels nostres indispensables.
TRACKLIST​
1. Amor, sempre amb tu
2. En el pou recomençar
3. Infant etern
4. Fer-te costat
5. El qui no suma, resta
6. Treu la por
7. Cançó d’agraïment
8. Carter de l’hostalera
9. Tu ets el meu àngel
10. Per què, per què, per què
11. Aire, Terra i Mar
12. Silenci, no penses en pensar
13. Sentir-se algú
14. Torno a respirar
15. Viatge al cor

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat