EL QUINTO CARAJILLO

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2020 // GUANYADORS DE LA BECA DE PRODUCCIÓ DE DIRECTES


BIO

El Quinto Carajillo és un grup de música que neix de l'amistat, de la il·lusió, del gaudir i de l'aprendre, de la fusió de personalitats i estils, de la passió per la música i el plaer de compartir-la.

La banda interpreta versions de diferents grups com Los Delincuentes, Estopa, La Pegatina, Rosario, Peret, entre altres, oferint un espectacle dinàmic, festiu, únic i diferent a la resta, afegint al xou temes propis (després de donar a llum la seva primera maqueta “Cuando mezclé coñac con café”), que combinen l'humor, la diversitat musical, la interacció amb el públic i deixant petjada allí per on passen.

En 2017 la banda es proclama guanyadora del concurs "Shout & Play" a la Sala Razzmatazz de Barcelona, i és triada pel programa de Suport a la Creació 2017 per Cases de la Música per a la línia d'enregistrament de maquetes. A principis de 2018 és seleccionada per a la 4t Edició del concurs Llumplugged del Bages sent finalista i guanyadora del 2n premi i a la fi del mateix any, gana el 1r premi del concurs de bandes del festival de música jove de Sant Salvador de Guardiola. A 2019 és premiada amb dues Beques per a a registrar una càpsula audiovisual i actuar en la Fira Mediterrànea de Manresa. Al llarg de 2018 i 2019, la banda realitza més de 60 concerts per tota Catalunya, actuant en diverses festes majors i revetlles, en sales com Stroika, El Sielu i el Teatre Kursaal de Manresa, arribant fins a terres toledanes (Villacañas) sent artista convidat dos anys consecutius i trepitjant a l'agost del 2019, l'escenari “Caparrilla” del festival Rabolagartija a Villena, Alacant

MULTIMÈDIA