fbpx

GENNI

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ


2021 // GUANYADORA BECA KM0

BIO

Gennipher Frias Almonte (amb el pseudònim o nom artístic GENNI) és una vocalista gironina que té 21 anys amb arrels de la República Dominicana. Des dels 17 anys que es dedica professionalment a la música. Va començar el 2017 en la formació Black Music Big Band (Big Band escola de Girona especialitzada en Funk i Soul) On ha tingut la oportunitat d'actuar en sales de concerts i festivals com el Black Music Festival, Festival Emergent, Apol·lo de Barcelona, ​​Auditori de Girona, entre d'altres. El 2017 va començar a Mainasons, grup de música infantil catalana versionada a estils musicals moderns. En 2019 continuà la seva carrera com a actriu i vocalista en grup infantil País de Xauxa (companyia d'espectacles familiars amb 25 anys de trajectòria)

El 2020 es va unir com a cantant solista en el grup “ The Trouble in Band“, formació de versions de soul de Sant Feliu de Guíxols. El desembre de l'any 2020 va participar a la Marató de TV3 amb el grup Black Music Big Band interpretant com una de les solistes de “  jo vull ballar per la vida “ 

El 2020 va conèixer a Aleks Locksmith productor amb qui va començar a treballar en el seu petit estudi de Caldes de Malavella un tema original propi anomenat “ On My Own“  No va ser fins al 28 de febrer de 2021 que va sortir el seu primer tema públic. Això li ha permès iniciar-se com artista solista desenvolupant les seves habilitats com a música i lletrista.“ On My Own“ és una cançó molt personal que va sortir arran d'una improvisació. Inspirada en vivències personals de l'artista. Significa deixar enrere tot allò que ens fa mal i començar de nou amb més força pel nostre compte (on my own). L'artista volia trencar amb els estereotips de l'amor romàntic com el coneixem i fer alguna cosa que faci reflexionar a l'oient amb el missatge que és millor estar sols que amb algú que no ens deixa ser nosaltres mateixos. També representa aquells moments de solitud fent música on l'artista autodidacta, GENNI ha aconseguit refugiar-se i connectar amb ella mateixa. El seu primer single és el resultat de les influències musicals que l'han acompanyat durant aquests anys com el soul, neo-soul, gòspel, jazz i pop. Amb Àlex Locksmith, el productor del tema, han volgut fer una barreja de la música electrònica, el soul i pop mantenint l'escènica de la improvisació acústica inicial.