Sessions LP #47 "Senderos de traición" d'Heroes del Silencio | La Marfà

La Marfà 12.00 h SESSIONS LP



A la Marfà de Girona
PREU: Gratuït
Cal inscripció prèvia

Amb al seu àlbum de debut Héroes del Silencio comencen un ascens meteòric dins el panorama del rock estatal. Però el desig de la banda de plasmar en un disc el so explosiu i contundent del seu directe s’assoleix a Senderos de traición, gràcies també al treball realitzat amb el productor Phil Manzanera. Un disc en què la banda de Saragossa troba el seu so, que s’acosta al romanticisme salvatge de Blake, Baudelaire o Rimbaud, i que s’ha convertit en el millor de la seva discografia.

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Joanjo Bosk, cantant i compositor.
Ho organitzen: La Marfà – Centre de Creació Musical, Biblioteca Salvador Allende i Casa de la Música del Gironès

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat