MASTERCLASS DE CANT AMB MAGALÍ SARE | ONLINE

A càrrec de: Magalí Sare (Cantant, multiinstrumentista i compositora, ha format part de projectes musicals com Quartet Mèlt o Clara Peya, a més de liderar el seu propi)

Activitat coorganitzada amb els Tallers Musicals d'Avinyò (TeMA)

Dijous 21 d'octubre
HORARI: De 19.00H a 21.00H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
PRESENCIAL: Centre de Creació Musical (Places limitades)
ON-LINE: ZOOM (Amb inscripció previa per accedir online a la trobada)

Si vols aprendre les eines bàsiques del cant i saber com utilitzar la teva veu, Magalí Sare impartirà una masterclass de cant, on ens descobreix les tècniques primordials.

Aprendrem a conèixer una mica més la nostra veu i el nostre cos fent un bon escalfament, experimentant amb diferents timbres de veu i improvisant, i gaudirem escoltant les harmonies que es creen cantant a veus.

La ponent serà Magalí Sare, cantant, instrumentista i compositora. En solitari, ha publicat el seu àlbum "Cançons d'amor i dimonis" (2018); a més de tenir dos treballs més a duet: "A boy & a girl" amb el guitarrista Sebastià Gris i "Fang i núvols" amb el contrabaixista Manel Fortià. També ha publicat dos discos com a soprano del Quartet Mèlt: "Maletes" (2016) i "Xarrampim!" (2017); i un amb la Clara Peya: "ESTÓMAC" (2018). Tot ells realitzant-ne gires d'àmbit català, espanyol i europeu. L'any 2020, a més a més de publicar els seus dos primers singles "Cronos", durant el confinament i "Beure de tu"; va posar veu a al famós anunci d'estiu d'Estrella Damm.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat