APROFITA AL MÀXIM LA PARTICIPACIÓ A LA FIRA MEDITERRÀNIA Amb Sandra Martínez i Anna Vilanova

A càrrec de: Sandra Martínez (responsable de l'àrea artística) i Anna Vilanova (encarregada de l’àrea professional de la fira)

Dijous 26 de maig
HORARI: De 19.00H a 21.00H
PREU: GRATUÏT (Cal inscripció prèvia)
PRESENCIAL: Centre de Creació Musical (Places limitades)
ON-LINE: ZOOM (Amb inscripció previa per accedir online a la trobada)

Les fires i els mercats són una de les eines més importants per donar a conèixer la teva proposta musical. Un trampolí que hem de saber com aprofitar. En aquest sentit, Sandra Martínez i Anna Vilanova ens donaran tots els detalls sobre la Fira Mediterrània i ens explicaran de quina manera generar interès en la nostra proposta musical i com presentar-la als diferents professionals de la indústria.

I és que cada any, la FMM compta amb la participació de més d'un miler de professionals de la música i les arts escèniques. La Fira Mediterrània és un aparador destacat per a donar-te a conèixer entre els programadors, segells discogràfics, mànagers i festivals que hi participen.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat