SESSIONS LP #45 "Jagged Little Pill" d'Alanis Morissette amb Tona Gafarot

La Marfà Audició comentada 12 h



A la Marfà de Girona

PREU: Gratuït

HORA:12 h Cal inscripció prèvia

Després de publicar dos àlbums de pop ballable a principis dels anys 90, la cantant canadenca decideix que no vol seguir aquell camí. Amb el ferm propòsit de no publicar res que no li sonés sincer i honest amb ella mateixa, i dubtant de la direcció musical que volia emprendre, Morissette estava disposada a entomar els riscos necessaris encara que el resultat no tingués cap sortida comercial.

Associada amb el productor Glen Ballard van compondre frenèticament un seguit de cançons en què experimentaven amb caixes de ritmes i guitarres distorsionades, així com amb guitarres acústiques i harmòniques. El resultat va ser un disc d’èxit rotund, amb el caràcter del rock alternatiu però carregat d’una sensibilitat pop que donà peces destacades com "You Ougtha Know", "Hand in my pocket" i "Ironic".

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Tona Gafarot, cantant i compositora. Forma part de la formació d’havaneres en femení Les Anxovetes, i encapçala el seu propi projecte d’autoria en l’àmbit del pop-rock.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat