Sessions LP #46 "Master Of Puppets" de Metallica Amb Eric Fuentes

La Marfà Audició comentada 12 h



A la Marfà de Girona

PREU: Gratuït

HORA:12 h Cal inscripció prèvia

El tercer disc de la banda de Califòrnia és considerat unànimement per premsa i seguidors no tan sols l'obra magna de Metallica, sinó una pedra angular del thrash metal i un clàssic atemporal. Això ho van aconseguir refinant la fórmula plantejada en el seu treball anterior, aquesta vegada més ràpid, més fort, més melòdic, però sobretot amb un treball de composició més sòlid..

El disc, imprescindible per entendre perquè Metallica és el monstre del rock que ha esdevingut, és una descàrrega massiva de metall d'execució precisa i trepidant, carregada de temes per corejar a ple pulmó com "Battery", "Welcome Home" i la mateixa "Master of Puppets"..

SESSIONS LP. CICLE D’AUDICIONS COMENTADES D’ÀLBUMS CLÀSSICS DEL ROCK I LA MÚSICA POPULAR La Marfà acull un cicle d’audicions comentades a càrrec de reconeguts músics i professionals del sector musical que ens faran redescobrir alguns àlbums clàssics del rock i la música popular. Analitzaran tant la dimensió artística, musical i tècnica de les obres, com el context social en què van aparèixer.

A càrrec de: Eric Fuentes, músic i compositor. Va liderar The Unfinished Sympathy i actualment segueix editant àlbums en solitari amb BCore.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat