MANAGEMENT I BOOKING

La Marfà CURS DE GESTIÓ MUSICAL 18.00hA la Marfà de Girona

PREU: 10€

HORA: 18.00h

Cal inscripció prèvia

Sessió en què s'explicaran les tasques del mànager en un projecte musical i els elements necessaris per desenvolupar la carrera d’un artista. Es tractarà de respondre, entre d’altres qüestions: 1. Quina és la feina del mànager i d’un booker en els diversos entorns musicals? 2. Què valora un mànager d'un artista per decidir portar-li el management? 3. Què cal i com es prepara un dossier comercial per donar a conèixer un grup o artista? 4. Com identifiquem circuits i quines són les vies per aconseguir contactes de programadors, ajuntaments i festivals de diferents àmbits? 5. Com adaptar-se a un escenari post-COVID que ha afectat la indústria musical i la feina dels mànagers?

A càrrec de Laia Cubells, management a U98 Music. Diplomada en Estadística a la UPC i llicenciada en ADE a la UOC, ha treballat sempre en el departament de management de diferents empreses catalanes com Discmedi i Diggers fins a incorporar-se a U98 Music. Actualment dirigeix el Departament de Management i Booking d’U98 Music amb l’objectiu de projectar artistes com La Beth, Marala, Guillem Roma, Gemma Humet, Miquel Abras, Lauren Nine, Clara Gispert o Marta Rius.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat