GRUP CASA DE LA MÚSICA

Projecte d’acompanyament musical i mentoria per part dels diferents professionals de la Xarxa de Cases de la Música a un projecte musical...

CONVOCATÒRIA 2023

 • DESCRIPCIÓ

  Projecte d’acompanyament musical i mentoria per part dels diferents professionals de la Xarxa de Cases de la Música a un projecte musical, i que està valorat en més de 6.500€. Aquest programa posa a disposició de la proposta triada 5.000€ en efectiu per invertir en el creixement i posicionament del projecte dins de la indústria musical. Tot allò, amb l’objectiu de professionalitzar la proposta.
 • BASES

  L ’ajuda consistirà en:
  Posada a disposició de la proposta musical d’un pressupost de 5.000€ per invertir en el seu projecte. Anàlisi conjunt de la proposta, calendari de treball, objectius a assolir i planificació de despeses. Reunions periòdiques de seguiment. Assessorament en aspectes com edició, distribució, booking, contractes o qualsevol altre aspecte de la industria musical que requereixi la proposta.
 • QUI HI POT ACCEDIR

  Hi pot accedir qualsevol formació musical de música moderna resident a Catalunya, que no tingui més de dos LP’s publicats.
 • A LA SELECCIÓ ES VALORARÀ

  Es valorarà l'interès de la proposta i es tindrà en compte sobretot, l’originalitat, la qualitat i la projecció de les formacions musicals i l’impacte d’aquesta ajuda en el desenvolupament i la professionalització de la carrera de les seves carreres.
 • QUÈ CAL FER PER OPTAR AL PROGRAMA

  El projecte triat per entrar a aquesta ajuda s’escollirà entre qualsevol de les propostes que es presentin a una de les ajudes del programa de suport a la creació de Cases de la Música.

  La formació musical cedeix almenys un tema per poder utilitzar-lo per a divulgació; promoció i difusió de l’activitat i per a participar en el volum recopilatori anual de la revista Enderrock, REVOLUCIONEM LA MÚSICA.
 • JURAT

  El jurat estarà format per diferents agents musicals i culturals i per l'equip motor de Cases de la Música.
 • CALENDARI

  La formació musical seleccionada d'entre totes les propostes inscrites en aquesta convocatòria 2023 es farà públic al llarg del mes de febrer 2023.

BANDES QUE HAN GAUDIT D’AQUEST PROGRAMA

BOOM BOOM FIGHTERS & COOKAH P

2023

ALBA MORENA

2022

SOFÍA GABANNA

2021

ANABEL LEE

2020

RELAT

2019

TRIBADE

2018