La Black Music Big Band, la Junior i el Black Music Choir convoquen el càsting pel curs 2021-2022

CÀSTING BMBB 2021  


T'agradaria formar part d'una big band o d'un cor acappella? Vols enregistrar discs i tocar en diferents escenaris? Tens el 'groove' a dins i voldries poder interpretar peces de música negra? Aquest matí s'ha obert la convocatòria per participar al càsting 2021 de la Black Music Big Band, la BMBB Junior i el Black Music Choir. Tens temps fins al pròxim 14 de juny per inscriure't al formulari i participar en els càstings.

BLACK MUSIC BIG BAND (de 16 a 25 anys)

La Black Music Big Band és la primera big band formativa centrada en els estils del soul i el funk. Creada fa 5 anys a comarques gironines, ja ha enregistrat tres discs, dos d’ells en directe. Està formada per una trentena de noies i nois d'entre 16 i 25 anys , amb la direcció musical d'Adrià Bauzó i Nuri Mancebo a la part vocal. Ha col.laborat amb artistes com Llibert Fortuny, The Sey Sisters, Raynald Colom, Víctor Branch, Nito Figueras, Paula Grande i David Mauricio. Black Music Big Band és un projecte de la Fundació Casa de la Música de les Comarques Gironines i el Black Music Festival que ja ha presentat el seu directe a escenaris destacats de casa nostra com la Sala Apolo, l'Auditori de Girona, l'Auditori de Banyoles, l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí, la Sala La Mirona, i festivals com el Black Music Festival, l'Emergent, el Festival de Campllong, el Festival Ítaca, entre molts d'altres.

S'obren places per a:

• Trompetes

• Veus

• Trombons

• Baix elèctric

• Saxos alto, tenor i baríton

Les classes tindran lloc a la Marfà, amb una sessió setmanal de dues hores d'assaig, tots els divendres a les 20h. Preu: 20€ mensuals.

BMBB JUNIOR (de 9 a 15 anys)

La Black Music Big Band Junior és la germana petita de la Black Music Big Band, una big band fomada per nens i nenes de 9 a 15 anys amb molta il·lusió i talent. Una iniciativa de la família Black Music dirigida pel mateix Adrià Bauzó que ja ha trepitjat diferents escenaris destacats de casa nostra com són el de la Copa i de Sant Fèlix de les Festes de Sant Narcís, el de l’Auditori de Girona, el Pati Cultural de Temps de Flors i el Pícnic Jazz del Black Music Festival, entre d’altres.

S'obren places per a:

• Trompetes

• Trombons

• Baix elèctric

• Guitarra elèctrica

• Piano

• Saxos alto, tenor i baríton

Les classes tindran lloc a la Marfà, amb una sessió setmanal d'una hora i mitja d'assaig, tots els divendres a les 18h. Preu: 25€ mensuals.BLACK MUSIC CHOIR (de 10 a 30 anys)

El BLACK MUSIC CHOIR és una nova iniciativa conjunta entre Black Music Festival, el Girona A Cappella Festival i la Fundació Casa de la Música de les Comarques Gironines adreçada a joves d'entre 10 i 30 anys, en un cor de música 100% a cappella, en estils relacionats amb la Black Music com poden ser el Soul, R&B, Funk, Rap, Beatbox, etc. Aquest any, ha pogut estrenar el seu espectacle en espais i festivals com la Sala La Mirona, el Girona A Cappella Festival.

S'obren places per a:

• Veus

Les classes tindran lloc a la Coma-Cros, amb una sessió setmanal d'una hora i mitja d'assaig, tots els dijous a les 19h. Preu: 25€ mensuals.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat