VNX signa la seva tornada amb el seu nou single “Fan”, que veu la llum sota el segell de Cases de la Música

18 de juny de 2021 XARXA

El jove i talentós artista ens presenta un nou i enganxós tema, que promet ser el hit de l’estiu, igual que ho han sigut els seus anteriors “Segon Plat”, “Festa Major”, “Peli i Manta” i “6AM”

El últim tema amb el qual ens va sorprendre va ser “6AM”. I des d’aquell moment, han passat ja uns quants mesos. Ara, VNX signa la seva gran tornada amb “Fan”, tema que promet convertir-se en un dels grans hits de l’estiu. Un tema molt especial per l’artista, del qual ens explica lo següent: “després d'estar mig any sense publicar res, em va sorgir aquesta idea al cap i em vaig posar mans a l’obra. I és que aquesta cançó em dona molt bones sensacions, confio molt en que agradi a la gent”.

Respecte a la temàtica d’aquest “Fan”, narra la història de una ex-parella que “tot i que lluiten per buscar un altre substitut, veuen que no s’aconsegueixen oblidar...són como dos fans”. Una essència i un transfons que, a més a més, l’artista ha intentat reflexar en el videoclip que acompanya.

El jove artista és una de les grans promeses del gènere urbà, i és que va irrompre el darrer any 2019 amb el que foren els seu primers singles, “Crush” i “Errors”. Uns temes als quals van seguir molts més durant aquest 2020, i és que ni la complicada situació el va frenar. Així és com van arribar posteriorment, “Drogadicte”, “Independència”, “Segon Plat”, “Festa Major”, “Peli i Manta” i el darrer “6AM”.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat