fbpx

La cantautora Cèlia Vila publica el seu nou single “Home”, sota el segell de Cases de la Música

18 de juny de 2021 XARXA

La jove artista del Moianès torna a l’atac, després de presentar el seu àlbum debut ‘On tot comença’ i el seu EP ‘Teaghlach’, i ara ens presenta el seu nou single “Home”

Era 2019 quan la jove del Moianès ens presentà el seu primer EP, que portava el nom de ‘Teaghlach’. I poc molt temps després, la seva passió per la música i el seu talent, la van portar a treballar en nova música i en el que ha sigut el seu gran àlbum debut ‘On tot comença’ (2020).

Però és que ara, Cèlia Vila torna amb un single molt especial i amb molt significat per ella. Des d’aquest divendres 18 de juny, “Home” és de tots nosaltres. Un tema tan especial, des del propi títol. I és que com ella mateix reconeix: “És una cançó que he fet jo a casa, casolanament. I ja va ser després quan l’enviarem a masteritzar”.

Respecte al significat de “Home”, la cantautora també ha volgut contar-nos més detalls. “Aquest nou single sorgeix de voler transmetre el què per a mi significa que una persona pugui ser casa per tu, sigui on sigui”. A lo qual afegeix lo següent: “Tracta el fet que algú signifiqui casa, que qualsevol lloc on estiguis amb aquesta persona, estigueu a gust i sigueu companys de vida, de camí. Jo, personalment, li dedico a la meva parella”.

Sense dubte, una petita joia que mereix ser escoltada. Què us ha semblat a vosaltres?

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat