Aborígens, un cicle de concerts per donar visibilitat al talent musical de proximitat

19 de juliol de 2021 XARXA

El cicle tindrà lloc en quatre diumenges d’agost i acollirà les actuacions de B1N0, Jordi Serradell, Kumbara i Joina

Està organitzat per l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i amb la col·laboració de Cases de la Música

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració de la Casa de la Música del Gironès, organitzarà durant quatre diumenges d’agost el cicle Aborígens, que té com a objectiu donar visibilitat i projecció al talent musical de proximitat. S'emmarca en la programació del 25è aniversari de l’Estiu Actiu, de la qual n’és una de les novetats destacades. El programa compta amb les actuacions dels grups i artistes B1N0 (1 d’agost), Jordi Serradell (8), Kumbara (15) i Joina (22), que actuaran al marc incomparable de la Plaça d’Armes del castell de Calonge amb un aforament màxim de 200 persones, amb entrada gratuïta però reserva prèvia al web de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Amb aquest cicle de concerts, es pretén encetar una línia de treball adreçada a grups i artistes en vies de professionalització que necessiten espais per donar-se a conèixer i que, al mateix temps, són propostes innovades i diferents. Les actuacions esdevenen una plataforma perquè els artistes puguin consolidar els seus projectes i fan palès el compromís del govern municipal i de Cases de la Música amb la cultura, donant veu als talents emergents vinculats al territori i oferint propostes noves adreçades, majoritàriament, a públic jove.

El teixit musical ha sigut un dels sectors més perjudicats per la pandèmia i treballa per fer-se un lloc, adaptant-se al màxim i aprofitant qualsevol oportunitat per actuar. Els artistes i grups escollits que configuren la programació del cicle Aborígens actuaran com a cap de cartell per poder desplegar el format de l’espectacle completament, un fet poc habitual per a artistes emergents en un territori farcit de festivals i programacions.



La programació del cicle Aborígens, que ubica tots els seus concerts en el marc incomparable de la plaça d’Armes del Castell de Calonge, els 4 primers diumenges del mes d’agost, és la següent:

Diumenge 1 d’agost a les 20 hores: B1N0

Diumenge 8 d’agost a les 20 hores: Jordi Serradell

Diumenge 15 d’agost a les 20 hores: Kumbara

Diumenge 22 d’agost a les 20 hores: Joina

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat