Montflorit presenta el seu segon senzill “Estel Roig”

17 de setembre de 2021 XARXA

EL grup vallesà Montflorit presenta el seu segon single, "Estel Roig"

Aquest és el segon avançament del seu nou EP, que veurà la llum sota el segell de Cases de la Música

Que trobarem en aquest nou senzill?

La cançó parla sobre els dies grisos en els que no sabem on deixar caure la nostra existència. Dies en els que ens aferrem a l’evasió com a solució temporal dels nostres problemes. Potser, un dia qualsevol.

Qui son Montflorit?

Montflorit és una banda procedent de Cerdanyola del Vallès, les inquietuds musicals de la banda caracteritzen les cançons i afegeixen personalitat a cada un dels talls sense perdre cohesió: guitarres psicodèliques, lletres personals, bases amb alegria rítmica i llengua catalana. Entre les seves referències musicals es troben noms com Cala Vento o Real Estate.

Què és Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a les formacions musicals que necessiten un petit trampolí, un primer recolzament per accedir al mercat discogràfic.

Sota aquest segell discogràfic, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat