El 'Picnic jazz' portarà les actuacions de Sara Terraza Trio i Movin'Wes Trio al pati de l'escola Silvestre Santaló de Salt

23 d'octubre de 2022 Picnic Jazz Salt

Els dos concerts seran gratuïts amb aforament limitat i tindran lloc al pati de l'escola Silvestre Santaló de Salt a les 11.30.

L'esdeveniment serà el pròxim diumenge 23 d'octubre de 2022 i comptarà amb l'oferta gastronòmica d'una foodtruck i servei de bar.

El pròxim diumenge 23 d'octubre al pati de l'escola Silvestre Santaló de Salt acollirà una nova jornada musical amb el cicle "Picnic jazz", organitzat l'Ajuntament de Salt, Cases de la Música i Òmnium Cultural, amb el suport de la Diputació de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat i GIG Serveis.

Torna el PICNIC JAZZ a Salt que era ja una tradició dels darrers anys abans de la pandèmia, aquest any en format vermut. Després de la interrupció obligada del 2020, i amb la reformulació del 2021 per adaptar-se a les circumstàncies d'aforament reduït, enguany el jazz torna al format pícnic en un nou espai, el Pati de l’Escola Silvestre Santaló de Salt.

El PICNIC JAZZ 2022 compta amb una programació de gran qualitat musical, adaptada a l'espai on es programa:

Sara Terraza Trio
Sara Terraza és una jove cantautora nascuda el 1995 que ofereix música de sonoritat fresca i orgànica, d’estil Neosoul. Amb influències del soul més tradicional, el funk i el jazz, les composicions de la cantautora adopten un aire modern i actual, però sense oblidar les arrels.
Sara Terraza va començar el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Aretha Franklin, Nina Simone, Ms. Lauryn Hill o Erikah Badu. Amb molta inquietud musical, també té influències de grups com Hiatus Kaiyote, o projectes liderats per músics com D’Angelo o Robert Glasper.
El seu primer treball discogràfic és Sara Terraza & The Black Sheep (RGB, 2017), on ja definia una proposta rica i contundent. Després de la presentació de l’EP a la Jazz Cava de Vic, ha trepitjat escenaris com el Sunset Jazz Club de Girona o el Festival de Pedralbes de Barcelona, i ha participat en projectes de gran dimensió com ‘La Marató de TV3’ (2017).
En concert, Sara Terraza ofereix una barreja de temes propis i versions, acuradament triats i arreglats de manera conjunta amb els músics que integren el projecte i que han estat amb ella des de l’inici.


_____________________________________________________________________________________

Movin Wes Trio
Movin' Wes s’ha consolidat com un referent en el format de Hammond-guitarra-bateria al llarg d’una carrera que suma més de deu anys, dos enregistraments, i desenes de concerts.
​ Una residència de quatre anys al Sunset Jazz Club de Girona ha permès al grup passar per algunes etapes de tributs a grans clàssics del jazz i del funk, així com en d’altres centrades en el repertori de temes originals.
​ Paral·lelament, el trio ha tingut col·laboracions entre les quals hi destaquen el saxofonista nord-americà Bill Mchenry o la cantant dels Països Baixos, Nadia Basurto.
​ La versatilitat del repertori i la solidesa de la proposta en escena ha permès al grup mostrar-se en escenaris i ambients ben diferents però sempre amb el mateix resultat: una música que la gaudeixen profans i melòmans.

El Picnic jazz 2022 està coorganitzat per l’Ajuntament de Salt, Omnium Cultural Gironès i la Fundació Casa de la Música, amb el suport de la Diputació de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat, Etecam i GIG Serveis.

Tota la producció tècnica de so i llum de l’espectacle serà a càrrec els alumnes i professors dels graus mitjà i superior de l'escola ETECAM, centre de formació professional especialitzat en Imatge i So de Salt.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat