Tornen les jornades “Soc Autor” amb l'autoria en l'era digital

7 d'octubre de 2021 XARXA

DEL 19 D'OCTUBRE A L'11 DE NOVEMBRE

En aquestes sessions informatives i formatives adreçades als autors i autores, hi participaran Alizzz, Maria Arnal, Lildami, Christina Rosenvinge, Guillermo Izquierdo (Angelus Apatrida), Óscar Araujo, Teresa Carbonell i Ivan García-Pelayo

D’aquesta manera, a “Soc Autor” 2021 es posarà l’accent en l’autoria en l’era digital: conèixer el marc legal dels drets digitals, com treure rendiment de l’obra musical, descobrir quins són els mètodes, recursos, bancs de música i plataformes de difusió de la composició per a d’altres

"Soc Autor" s’emmarca en el conveni signat entre les Cases de la Música, la Societat General d’Autors i Editors i la Fundació SGAE, a través del Consell Territorial de la SGAE a Catalunya, per dotar d’eines formatives i assessorar en drets d’autor.

A través de jornades, sessions, trobades i tallers formatius, adreçats a músics que són autors (compositors i lletristes), “Soc autor” té com a objectiu principal posar en primera línia el treball autoral. La voluntat del projecte és dotar d’eines als autors i les autores musicals de present i de futur a Catalunya, oferir-los assessorament i formació, i alhora afavorir un intercanvi d'experiències a través del treball en xarxa.

El projecte, impulsat per Fundació SGAE i Cases de la Música, és una referència clara al reconeixement d’un col·lectiu que no sempre té la percepció o projecció externa que té l’intèrpret, i a més vol fer visible i, alhora, autoafirmar els mateixos membres.

La clau de la iniciativa és teixir vincles entre col·lectius autorals que estan en diferents nivells de projecció o fase de les seves carreres: des de la persona que comença fins a la més experimentada. I el que es busca, en definitiva, és convidar a autors i autores a compartir la seva experiència professional pròpia i a professionals rellevants i experts de la indústria musical.

PROGRAMA “SOC AUTOR” 2021

Un any més, torna aquest programa amb l’objectiu de posar l’accent en l’autoria en l’era digital. Vuit sessions que compten amb diferents professionals del sector, autors i autores, com Alizzz, Maria Arnal, Lildami, Christina Rosenvinge, Guillermo Izquierdo (Angelus Apatrida) i Óscar Araujo, així com Teresa Carbonell i l’Iván García-Pelayo.

Totes elles, giraran al voltant dels següents pilars: conèixer el marc legal dels drets digitals, descobrir quines pràctiques existeixen per treure rendiment de la teva obra, o bé aprendre quins són els mètodes, recursos, bancs de música i plataformes de difusió de la composició per a d’altres. De tal manera, aquesta seria l’agenda d’activitats i jornades:

- Dimarts 19 d’octubre. 19H. Propietat intel·lectual, drets i gestió de drets digitals amb Iván García-Pelayo.

- Dijous 21 d’octubre.19H. Trobada amb Maria Arnal.

- Dimarts 26 d’octubre. 19H. Trobada amb Christina Rosenvinge.

- Dijous 28 d’octubre. 19H. Trobada amb Lildami.

- Dimarts 2 de novembre. 19H. Trobada amb Guillermo Izquierdo (Angelus Apatrida).

- Dijous 4 de novembre. 19H. Compondre per altres: recursos, plataformes i bancs de música amb Teresa Carbonell (Konga Music).

- Dimarts 9 de novembre. 19H. Compondre per altres amb Alizzz.

- Dijous 11 de novembre. 19H. Compondre per publicitat, TV i cinema amb Òscar Araujo.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat