GUITARRA PER A CANTAR

Del 8 de novembre al 20 de juny 2022Curs llarga durada L'Hospitalet

Casa de la Música Hospitalet ofereix un any més el curs de guitarra per a cantar.
S’obren les inscripcions pel curs de guitarra per a cantar.


Si t'atrau el món de la guitarra, però encara no t'has atrevit o no has tingut temps per a aprendre a tocar-la, és el moment d'inscriure's al curs. A través d'aquest es pretén que l'alumne aprengui de manera fàcil i efectiva per tal d'assolir una formació que l'ajudi a interpretar les cançons que més li agradin.

📍 Ubicació > Biblioteca TECLA SALA - Av. de Josep Tarradellas i Joan, 44 - 08901 - L'Hospitalet, Barcelona.
💶 Preu > 90€/trimestre (desembre*, març, juny) - *60€ .
📅 Calendari > Del 8 de novembre de 2021 al 20 de juny de 2022.
👨‍🏫 Capacitador > Quim Zango.

El curs l'impartirà Quim Zango els dilluns amb tres horaris diferents, de 18-21 h, al Centre Cívic Sant Josep, Hospitalet. Està pensat per a adults i joves de més de catorze anys des d'un nivell bàsic fins a un d'avançat. D'aquesta manera, s'han fet tres grups segons el nivell dels alumnes:

- Grup d'iniciació (18-19 h)
- Grup intermedi (19-20 h)
- Grup avançat (20-21 h).

Les classes començaran el mes de novembre i tindran una duració fins al mes de juny. Tot i que el format serà presencial, s'utilitzarà com a suport didàctic material en línia per tal que la formació sigui la més completa possible.

Adquirir el primer contacte amb l'instrument i aprendre la teoria bàsica i essencial de la música seran els pilars bàsics pel curs d'iniciació. Respecte el grup intermedi i l'avançat els continguts s'adaptaran a aquests nivells. Així doncs, s'ofereix l'oportunitat de començar a fer els primers passos en el món de la música a través de la guitarra, a més d'aprofundir en els coneixements musicals i perfeccionar la tècnica. La formació, enfocada d'una manera senzilla, serà el que faci que l'alumne acabi aprenent de forma ràpida i divertida.

INSCRIPCIONS
Respecte a les inscripcions, la quota serà trimestral* amb un preu de 90 € els mesos de desembre, març i juny. Si estàs interessat/da omple el següent formulari, on també trobaràs més informació.

T'hi apuntes?


*(bimestral=60€)

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat