PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ 2022

del 25 d'octubre al 13 de desembre 2021 XARXA

Arrenca una nova convocatòria pel Programa de Suport a la Creació 2022

Cases de la Música obre el termini d’enviament de sol·licituds pel Programa de Suport a la Creació Musical 2022. Aquesta nova edició compta amb més de 100 ajudes, valorades en més de 80.000€, dirigides a formacions musicals novells i emergents de Catalunya.

Les propostes es podran presentar del 25 d’octubre fins el 13 de desembre.

Un any més la xarxa de Cases de la Música destina un seguit d’ajudes, en les següents àrees: composició, duta a terme en col·laboració amb l'SGAE; enregistrament en estudi; producció de directes; creació de videoclips; a més de l'oportunitat d’actuar en els escenaris Cases de la Música al Mercat de Música Viva de Vic, a l'Estepa Mediterrània, circuit off de la Fira Mediterrània de Manresa i en els escenaris locals del projecte KM.0.

En aquesta edició s’han inclòs una sèrie de novetats en el programa com ara l’elecció del Grup Casa de la Música 2022, un projecte d’acompanyament a una proposta musical valorat en 10.000€. A més a més, també es comptarà amb un nova ajuda, que consisteix en la gravació d’un directe en el format “lives”, anomenat RAW Sessions.

Pel que fa a la selecció, les propostes seran escollides per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de l’entorn de cada delegació, a més de per l'equip motor de les Cases de la Música. La resolució es farà pública el dia 10 de gener i s’anunciarà a través de la web de Cases de la Música.

El Programa de Suport a la Creació s’ha convertit en un dels elements principals d’activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar pràcticament a tot el territori català. Més de 700 formacions musicals s’han inscrit a les darreres convocatòries i grups com ara la Sra.Tomasa, Ginestà, Tribade, Maruja Limón juntament amb artistes com Sara Roy, Suu, Queralt Lahoz,- entre moltes altres-,han gaudit d’aquest programa en edicions anteriors.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat