XAVIER MESTRES COMENÇA A TREBALLAR AMB CASES DE LA MÚSICA RECORDS

5 de juny de 2020 XARXA

Xavier Mestres i el segell de Cases de la Música comencen a treballar en quant a distribució digital

Per aquest motiu, ja podem trobar a totes les plataformes digitals el seu àlbum, ‘Mirades’

Era l’any 2005 quan veia la llum l’àlbum de Xavier Mestres: baix el nom de ‘Mirades’, l’artista ens presentava aquest particular homenatge a tots els musicals catalans, però “amb versions molt personals i mesclant estils molt allunyats de l’original”, explica el compositor manresà. Una particular manera de barrejar dos mons diferents a la par que units: el del teatre i el de la música. Però tot allò passat per la personal visió de Mestres, que d’aquesta manera, ens apropa a la música moderna i al jazz-rock.

“He volgut fer un petit recull de cançons i un humil homenatge a aquests dos mons que tant m'apassionen”, conta Xavi Mestres. Com a resultat, trobem versions com "Mar i cel", "El Retaule del flautista", "Sol, ponio, 2 tallats i un curt de cafè amb sacarina" o "Vaig de blues", entre altres.

Per la creació d’aquest treball, l’artista manresà es va rodejar de músics experimentats com Jordi Camp, Lluís Ribalta, Jordi Badia, Xevi Perostes i Àngel Pereira. D’altra banda, a producció, mescles i mastering, va treballar als estudis Kay, baix els comandaments de Toni Castaño "Nyanyo".

Un disc molt especial aquest ‘Mirades’, que ja podem trobar a totes les plataformes digitals, sota el segell de Cases de la Música Records.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat