LA BLACK MUSIC BIG BAND CONVOCA LES PROVES D'ACCÉS PEL NOU CURS 2020-2021

12 de juny del 2020 XARXA

Vols formar part d'una big band formativa especialitzada en funk i soul?

Des d'avui i fins al pròxim 28 de juny, s'obre el període per inscriure's a les proves d'accés d'instruments per formar part d'aquesta big band formativa especialitzada en música negra: el projecte Black Music Big Band.

La BMBB és un projecte del Black Music Festival i la Casa de la Música del Gironès. És la primera big band-escola de les comarques gironines especialitzada en el que s'anomena música negra, amb el funky i el soul són els principals estils. Des del 2016, la BMBB ha recorregut alguns dels escenaris més emblemàtics del territori i també ha enregistrat el seu primer disc d'estudi, que ha comptat amb la col·laboració de músics destacats del país com Raynald Colom, les Sey Sisters, Genís Bou, Llibert Fortuny.

La BMBB és un projecte prolífic que, durant aquests quatre anys, ha presentat diferents espectacles destacats com el Girona Aretha Franklin Tribute, que va exhaurir entrades a l'Auditori de Girona durant la passada edició del Black Music Festival; l'espectacle Motown, amb una estrena a la plaça Sant Fèlix a les Festes de Sant Narcís 2019; i el tribut a Red Hot Chili Peppers, que la BMBB va presentar en inèdit a la Copa de Girona durant les festes de Sant Narcís d'hivern 2020.

Obrim les inscripcions de les dues línies: la JUNIOR (9 a 14 anys) i la BMBB (15 a 25 anys).

La prova es realitzarà després de la data indicada a través de l'aplicació ZOOM en horaris personalitzats.

BLACK MUSIC BIG BAND

Adreçat a nois i noies d'entre 15 i 25 anys, amb un mínim de lectura bàsica de solfeig i pràctica bàsica d'instrument. Els aspirants hauran de superar una petita audició per tal d'accedir a la plaça.

Es cerquen els perfils següents:

Trompeta, Trombó, Bateria, Baix, Pianista/teclista i Veu masculina.

*Preu mensual: 20€. Assaigs: de setembre a juny, els divendres de 20h a 22h als bucs de La Marfà (Girona).


BMBB JUNIOR

Adreçat a nens i nenes d'entre 9 i 14 anys, amb un mínim de lectura bàsica de solfeig i pràctica bàsica d'instrument. Els aspirants hauran de superar una petita audició per tal d'accedir a la plaça.

Es cerquen els perfils següents:

Saxo, Trombó, Trompeta, Baix, Piano i Guitarra.

*Preu mensual: 25€. Assaigs: de setembre a juny, els divendres de 18h a 19:30h als bucs de La Marfà (Girona).

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat