TORNA UNA NOVA EDICIÓ DEL LET'S FESTIVAL

17 novembre XARXASALA SALAMANDRALET'S FESTIVAL

Torna una nova edició del Let's festival

Durant els mesos de març i abril del 2022 la Sala Salamandra s'omplirà de concerts després que l'edició passada estigués marcada per les restriccions a causa de la Covid-19.

La darrera edició es va tancar amb un cicle de dotze concerts en petit format durant el mes de maig, amb una capacitat de només cent persones. Pau Vallvé, Maria Jaume, Depresión Sonora i La Ludwig Band, entre altres artistes, van ser els encarregats de tirar endavant un festival marcat per la pandèmia.

Tanmateix, aquest 2022 s'allunya de les limitacions i el Let's Festival retorna anunciant els primers artistes participants.Depedro i Pablo Gómez Molina (3 març de 2022), La La Love You i Niña Polaca (4 març), La Bien Querida + artista per confirmar (11 març), Joan Miquel Oliver i Da Souza (12 març) juntament amb Manel+artista per confirmar (18 març), són els vuit noms, dels molts que encara queden per confirmar, que es podran veure en aquesta nova edició.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat