GREENDOG I VNX PRESENTEN AQUEST 12 DE JUNY ELS SEUS NOUS SINGLES, SOTA EL SEGELL DE CASES DE LA MÚSICA

12 de juny de 2020 XARXA

Ja ha vist la llum el single “Vivirlavida” de GreenDog, a més del videoclip de “Bangbang”, una de les seves últimes composicions

D’altra banda, l’artista manresà VNX també ha publicat el seu darrer single, anomenat “Segon Plat”

Des d’aquest divendres 12 de juny podem gaudir de dos nous singles que han vist la llum sota el segell de Cases de la Música. Es tracta dels temes “Vivirlavida” de GreenDog i “Segon Plat” de VNX.

L’imparable GreenDog

A diferència del seu darrer àlbum, GreenDog està de tornada amb els seus nous singles que tenen un aire molt més fresc i actual. Un nou camí cap al qual anirà dirigit el seu proper treball. D’aquesta manera, han vist la llum els seus dos nous temes: “Bangbang”, tema del qual ja tenim el seu respectiu videoclip, enregistrat en casa durant la quarantena; i d’altra banda “Vivirlavida”.

Ambdues cançons han estat especials i és que han sorgit de la mateixa manera, dels més puros impulsos de l’artista i de bases que i ritmes que recolzen tot allò el que es vol transmtir amb les cançons, les pròpies emocions de GreenDog.

La tornada de VNX

VNX. està de tornada amb el seu nou tema, anomenat “Segon Plat”. Una cançó molt especial que narra la història de desamor en la qual el protagonista ja ha aconseguit deixar enrere el passat i fer una nova vida. Un moment d’inspiració puntual, que va sorgir durant el confinament.

A més a més, aquest “Segon Plat” suposa el nou inici de VNX cap a la publicació del seu proper àlbum, que veurà la llum properament.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat