Protocol NO CALLEM

SALA SALAMANDRAProtocol No CallemL'Hospitalet

Protocol “No callem” contra les agressions i els assetjaments sexuals en espais d’oci nocturn privat.


El protocol “No callem” permet arribar a 1,5 milions de persones, especialment joves, que tindran a la seva disposició responsables del protocol als recintes per atendre casos d’agressió i assetjament sexual.


Per garantir la correcta actuació dels treballadors i les treballadores dels espais adherits al protocol, es duran a terme formacions específiques en les quals aprendran a identificar una agressió o una situació d’assetjament, a conèixer el procediment a seguir en cas de produir-se una situació de violència i a respectar en tot moment la voluntat de la persona afectada.

A més, tots els recintes es comprometen a desenvolupar un seguit d’accions de prevenció. D'aquesta manera, s'aplicaran mesures com ara evitar els criteris d’accés discriminatoris o sexistes, eliminar els preus diferenciats segons el sexe i les bonificacions de begudes per a les dones o limitar l’accés a la sala a les persones amb actituds assetjadores. També, s'ompliran els locals de cartells informatius que explicitin la complicitat i el compromís en la promoció de la llibertat sexual i informaran que es disposa del protocol "NO CALLEM".

D’altra banda, s'avaluaran les zones fosques, amagades o que siguin susceptibles de produir una situació de vulnerabilitat per a les persones usuàries amb l’objectiu de prioritzar-hi la vigilància. Alhora, per tal d'empatitzar amb les persones usuàries agredides, es posarà a la seva disposició una adreça electrònica per denunciar-hi qualsevol tipus d'agressió.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat