Falcon & Firkin irrompen de nou amb “Barques d’Itàlia” junt a Dani Flaco i Antonio El Remendao

7 de desembre de 2021 XARXA

Des d’aquest dimarts 7 de desembre, ja es troba disponible el nou tema de la banda bagenca, que arriba amb les col·laboracions especials de Dani Flaco i ’Antonio El Remendao

Amb aquesta cançó, Falcon & Firkin ens regalen la tercera píndola del que serà el seu novè àlbum, que sortirà a 2022 sota el segell de Cases de la Música

A finals de setembre, Falcon & Firkin van sorprendre amb l’arribada de “Tot anirà bé”, una cançó tan realista com positiva que, al més pur estil folk irlandés, s’endinsava en les profunditats i els nostres desitjos per sortir i ser lliures en el moment en què es va produir tota la situació sanitària. Un avançament que començà a marcar el camí cap al nou àlbum de la banda bagenca, que veurà la llum a principis de 2022 sota el segell de Cases de la Música i que, a més, suposarà el novè a la seva carrera musical.

Poc després arribà el torn del seu segon single “Sitges”, donant així una volta de rosca i un nou pas al front. Ara, aquest dimarts 7 de desembre, arriba el moment de descobrir el tercer regal que Falcon & Firkin ens tenen preparat: “Barques d’Itàlia”. Un tema nostàlgic, que porta l’artista a temps millors, a temps compartits amb la persona estimada. Un tema especial que, a més, compta amb dues col·laboracions d’escàndol: la de Dani Flaco i la d’Antonio El Remendao.

Qui son Falcon & Firkin?

Aquest grup d’indie rock manresà va començar la seva marxa a 2007. Precisament, des dels seus inicis van destacar pel seu estil tan personal i únic, que barreja les millors influències britàniques i americanes. Estil que traslladen a les seves pròpies lletres, que s’endinsen en els relats més quotidians, tan dels propis membres del grup, com de la gent que els envolta.

Amb cançons com “27 d’Abril de 2012 (Tribut a Pep Guardiola)”, nascuda arran l'adeu de Pep Guardiola com a entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona; i “Cridem la llibertat”, tema que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula “Pàtria, la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama”, el grup va començar a créixer. Va començar a fer-se nom dintre del panorama musical del país.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat