Silly Bones Valley estrena el seu primer àlbum d'estudi "Return" sota el segell Cases de la Música

3 de desembre de 2021 XARXA

La banda de rock alternatiu Silly Bones Valley presenta avui 3 de desembre el seu primer treball d’estudi amb el suport del segell de la Casa de la Música, que ja es troba disponible a totes les plataformes digitals.

Aquest àlbum arriba tot just després del llançament del seu primer senzill Let’s Reveal i del seu corresponent videoclip a finals del mes d’octubre.

“Return” és el seu primer treball d’estudi on hi trobem cançons amb diversitat estilística però unides per una mateixa sonoritat. El compositor i productor Ignasi Cama ha experimentat un viatge regressiu en la seva carrera musical que queda plasmat en cada una de les cançons que hi podem escoltar. Reminiscències a Hendrix, Led Zepellin, Black Sabbath i a tota la fornada del rock de Seattle dels 90. A través de poderosos riffs de guitarra acompanyats d’una base contundent, el seu so transmet una ràbia i impotència reflex d’una societat incòmode actual. Les seves lletres com “Let’s Reveal” o “Lost Mind” són un continu joc de metàfores i pinzellades abstractes que donen lloc a la interpretació de l’oient. No tot es foscor, també i podrem escoltar a l’americana Tori Sparks cantant el tema “Friends” on ens parla de la importància de l’amistat quan tot està fotut.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres. “Return” ja está disponible a totes les plataformes digitals:

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat