LA MIRONA OBRE AQUEST ESTIU AMB UNA PROGRAMACIÓ DE MÚSCA EN VIU

23 de juny del 2020 GIRONÈSDesprés del confinament i la clausura de la sala arran de les mesures de seguretat de l'Estat d'Alarma decretat pel Govern Espanyol el passat mes de març, La Mirona torna a obrir les seves portes el pròxim 4 de juliol per acollir la programació d'estiu dels mesos de juliol i agost, amb més d'una vuitena d'actuacions de grups destacats i propostes de comarques gironines.

Els concerts se celebraran a l'escenari de l'espai exterior de la sala, seguint totes les mesures per lluitar contra el Covid-19 i amb un aforament reduït. Els seients es distribuïran per grups en el moment d'efectuar la compra. Els artistes i formacions confirmats fins al moment són David Busquets & David Palau, Miquel Abras, Red Hot Chili Covers, Ferran Exceso, Obeses, Beth, Alverd Oliva, Natxo Tarrés & The Wireless - Tribut a Bob Marley.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat