:::: AGENDA LH ::::

20 de generAGENDA LHCONCERTS HOSPITALET

Agenda LH ; difusió de l'activitat musical de la ciutat de la mà de la Casa de la Música de l'Hospitalet


L'Agenda LH és una nova iniciativa de Casa de la Música Hospitalet amb l'objectiu de donar el màxim de difusió possible als concerts de la ciutat d'Hospitalet en les següents sales i festivals: Sala Salamandra, El Pumarejo, Zow1e - The Void, l’Oncle Jack, Auditori Barradas, Centre Cultural Bellvitge – Gornal, Centre Cultural Collblanc – La Torrassa, Centre Cultural Santa Eulàlia, Festival Acròbates, Festival BarnaSants i DJango L’H entre altres activitats musicals.

A través d'aquesta iniciativa també es pretén impulsar la cultura local que ofereix una gran varietat de concerts en diferents tipus d'esdeveniment a les sales de concerts, cicles, festivals i altres.

Pel que fa a la promoció, es treballa des de tres perfils actius: Instagram, Facebook i Twitter. Els dos primers essent de nova creació, mentre que Twitter la difusió és des del perfil de Casa de la Música Hospitalet.

D'altra banda, davant d'aquest moment d'incertesa a causa de les noves variants de la Covid-19, un gran nombre de concerts han hagut de postposar-se o fins i tot cancel·lar-se . Així doncs, l'Agenda LH es converteix en una eina de fàcil accès per poder estar al dia de les possibles reprogramacions i/o cancel·lacions i canvis en el programa.

Seguiu-nos si voleu estar informats de l'actualitat musical a l'Hospitalet!

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat