SHI PRESENTA EL VIDEOCLIP "MY PLAN" enregistrat gràcies al Programa de Suport a la Creació

11 de febrer de 2022 XARXA

Les Gironines Shi presenten el videoclip “My Plan”

El clip és una paròdia al patriarcat i al prejudici, on s'apel·la a la llibertat i identitat pròpia com a tal fugint dels prejudicis i les normes adquirides per la societat.

SHÌ és un trio que treballa des de l'experimentació amb instruments, veus i audiovisuals transportant a l'espectador a un univers de colors, melodies captivadores i loops eclèctics.

SHÌ, és l'afirmació i el ser en Xinès Mandarí, per tant, un Sí i un Ser a tota experimentació. En fi, en tot cas, una sinergia artística que cal tastar!

Aquest trio, de creació recent i nascut a terres gironines el conformen Anna Fauré, Núria Mancebo i Anna Fusté, tres creatives polivalents que combinen projeccions audiovisuals i temes propis en aquest projecte.

Qui son?

Anna Fusté baixista elèctrica, contrabaixista i creativa va cursar els seus estudis superiors de música en interpretació de música moderna al Taller de Músics de Barcelona i la Cork School of Music d’Irlanda. Participa i ha participat en diverses bandes que engloben gèneres molt diversos (jazz, fusió, blues, folk, funk i versions de tot tipus) com a músic d’estudi i directe en actuacions en di-verses sales, televisions i festivals tant a nivell pensinsular com internacional. Actualment és la baixista de Kàfkia i participa de la banda de versions festiva Wasa Corporation.

Anna Faure dissenyadora gràfica, il·lustradora i creativa d’arts visuals amb els estudis de Disseny gràfic realitzats a l’Escola d’Art Superior de Vic i formació de còmic, il.lustració i animacií tradicional realitzada a l’Escola Joso de Barcelona. Després d’anys treballant per empreses del sector de les Arts Gràfiques, s’estableix pel seu compte al món de la comunicació. Apart de portar la part d’imatge i audiovisual de la ban-da, també agafa les regnes de la bateria del grup.

Núri Mancebo cantant, compositora i multinstrumentista va començar els seus estudis musicals en el gènere clàssic evolucionant posteriorment cap a la música moderna on descobreix un gran talent vocal en gèneres com el blues, el soul, el rock o el funk. Actualment és la front woman de la banda Big Black Rhino i participa el projecte Orelles de Xocolata d’espectacles familiars. També desenvolupa el rol de co-directora i coach vocal de la Black Music Big Band creant els arranjaments vocals en els múltiples espectacles de la banda. Ha actuat amb múltiples bandes en festivals i auditoris a nivell peninsular i europeu.

Trajectòria: El 2020 va ser el nostre any d’estrena amb el Festival Innund’art, fent 6 passes en dos dies a La Carbonera de Girona, amb aparició a la Revista Enderrock i col.laborant a la campanya l’Últim Concert? a la sala Mirona. El 2021 els concerts han estat a: Aprop 21, Teatre de Salt, El Tempo Village, Mostrart (concert d’inauguració) i Festival Viuart de Gualba PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ Aquest videoclip ha sortit endavant gràcies al Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, amb l’ajut de les càpsules audiovisuals, que tenen com a objectiu crear contingut audiovisual de qualitat que serveixin com a promoció pels artistes i formacions musicals. El Programa de Suport a la Creació Musical consisteix en ajudes a cost zero dirigides a músics i/o formacions novells emergents. Unes beques que Cases de la Música ofereix cada any, en diferents àmbits o àrees, com l’enregistrament en estudi, la producció de directes, la creació de càpsules audiovisuals, la participació en els escenaris Cases de la Música al MMVV i a la Fira Mediterrània de Manresa, l’ajuda a l’autoria/composició en col·laboració amb SGAE Catalunya, la inclusió a l'iniciativa KM.0

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat