El Quinto Carajillo ens presenta el seu tercer single d’avançament, “Mi forma de vida”

28 de gener de 2022 XARXA

Aquesta cançó ha arribat acompanyada d’un increïble videoclip que compta amb la col·laboració d’Antonio El Remendao i Las Primas

D’aquesta manera, “Mi forma de vida” es suma a “La abuela Lola” i “Ara”, totes elles avançaments del nou i imminent àlbum de la formació bagenca

Pas a pas, El Quinto Carajillo ens van descobrint les perles que formaran part del seu proper i imminent nou àlbum ‘La abuela Lola’. Primer va ser la cançó que dona nom al disc; després, acomiadant l’any, va ser “Ara”. Tot per arribar a aquest divendres 28 de gener, dia en què presenten el seu nou single d’avançament “Mi forma de vida”. Una cançó única i especial, que arriba acompanyada pel seu respectiu videoclip, dirigit i enregistrat per Sergio Muñoz i en el qual, a més, ha col·laborat Antonio El Remendao (productor del disc) i Las Primas.

Tercer avançament i un pas menys per l’arribada del nou àlbum d’El Quinto Carajillo, que serà nostre en el mes de març i que portarà per títol ‘La abuela Lola’. Un disc que veurà la llum sota el segell discogràfic de Cases de la Música.

Qui són El Quinto Carajillo?

Actualment, El Quinto Carajillo són el grans ambaixador de la força rumbera de Sant Joan de Vilatorrada, des d’on interromp amb força en el panorama musical actual, una explosió de festa allà on va, banda “gamberra” de mestissatge amb la rumba per bandera. Una actitud que traslladen a la perfecció en tots i cadascun dels seus concerts, oferint un espectacle dinàmic, festiu, únic i diferent, i deixant empremta en tothom que els veu.

Tot això ha fet que la seva carrera, en molt poc temps, estigui plagada de reconeixements. A 2017, es van proclamar guanyadors del concurs "Shout & Play" a la Sala Razzmatazz de Barcelona. Tot just un any després, van participar al Llumplugged, quedant-se en la segona posició; i van alçar-se guanyadors al concurs de bandes del festival de música jove de Sant Salvador de Guardiola.

A més a més, durant tres anys han estat escollits pel nostre Programa de Suport a la Creació, en les línea de gravació de maquetes (2017), càpsules audiovisuals, Fira Mediterrània de Manresa (2019) i producció de directes (2020).

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat