Afers Domèstics presenten el videoclip de la seva màgica cançó, "Confirmació de la regla"

4 de febrer de 2022 XARXA

Un videoclip que ha vist la llum després d’haver editat i publicat el seu nou àlbum ‘De poemes i planes’, sota el segell de Cases de la Música

Va ser el darrer 21 de gener quan la banda vigatana ens van regalar el seu nou àlbum replet de poemes musicats. Una joia que, baix el nom de ‘De poemes i planes’ ens va enamorar a tots des del primer minut. Però ara, unes tres setmanes després, Afers Domèstics tornen a enlluernar-nos amb el seu art. En aquesta ocasió, amb el videoclip de “Confirmació de la regla”, cançó que està inclosa en aquest últim disc, editat pel segell discogràfic de Cases de la Música.

Qui són Afers Domèstics?

Afers Domèstics neix el 2020, en ple confinament, amb el tàndem musical format pel cantant i guitarrista montblanquí de Prenafeta Josep Ginesta i la pianista vigatana Núria Cañellas. L’avorriment i els mesos sense poder sortir de casa de tota la família Ginesta Cañellas, els va portar a recuperar antigues melodies que tenien guardades, a més de crear-ne de noves: totes elles amb el confinament i la pandèmia com a fil conductor. D’aquest passatemps en va sortir un disc auto editat a casa, “Confinats amb sabatilles” (2021), on en algunes cançons s’hi escolten les veus de la Xènia i en Jan (els dos petits de la casa) i també dels quatre nebots. Aquest primer treball els va servir per iniciar-se en les gravacions casolanes i començar a aprendre força coses noves i a atrevir-se a presentar-se a les beques d’ajuts a la creació que anualment ofereix Cases de la Música, essent seleccionats per una beca d’enregistrament en estudi (2021), on enregistren a Manresa el seu segon disc, “De poemes i planes” (2022) i on s’incorpora la veu de la clarinetista vigatana Mar Cañellas. Actualment segueixen gravant cançons en família, la darrera una nadala titulada “L’arbre de Plaça” (Nadal 2021) on la canten els petits de la família.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat