Siroll! publica el seu nou single i videoclip “Odi a l’amor”

15 de febrer de 2022 XARXA

Aquesta cançó és una actualització d’un dels temes que la banda cardonenca va publicar al seu treball discogràfic ‘Predica el mal’

“Odi a l’amor” arriba acompanyada d’un espectacular videoclip, obra i art de Víctor Català i Ismael Conejero

Siroll! tornen a l’atac. Siroll! tornen a escena. I ho fan amb una revisió d’escàndol i amb el llançament del seu nou single i videoclip, “Odi a l’amor”. El seu gran crit contra l’am0r classista, idealista i romàntic; contra la dependència emocional i les cançons romàntiques. Precisament, ho van fer ahir en exclusiva a Enderrock, en plena onada de la celebració de Sant Valentí. Un gran crit que ha arribat acompanyat d’un increïble videoclip, obra i art de Víctor Català i Ismael Conejero. Un gran crit que ha vist la llum sota el segell de Cases de la Música.

Així i tot, aquesta cançó no ens ve de noves. I és que “Odi a l’amor” és una actualització de “Cançó estàndard d’odi”, una de les cançons incloses al primer àlbum de la banda cardonenca, ‘Predica el mal’ (que va veure la llum a 2012 de manera auto-editada).

Qui són Siroll!?

Són l’expressió del metall més extrem i contundent de la Catalunya Central. La formació, nascuda el 2008, es caracteritza pel seu estil propi, directe i gairebé inclassificable, que comprèn des dels subgèneres del heavy metal al hardcore punk, resultant així en un aiguabarreig amb pudor d’extreme crossover. Cinc treballs d’estudi i desenes de concerts arreu del territori nacional i internacional avalen la qualitat del metall contestatari de la banda, lletres del qual, es distingeixen pel seu caire reivindicatiu i per ser en català.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat