El Quinto Carajillo presenta "Al tanto que va de canto”, el seu darrer single d’avançament abans de l’arribada del seu segon àlbum

25 de febrer de 2022 XARXA

La banda de Sant Joan de Vilatorrada ens presenta el seu nou tema, després d’haver arrasat amb els anteriors "La abuela Lola”, “Ara” i “Mi forma de vida”

Totes aquestes cançons estaran incloses al segon treball discogràfic de la formació, que veurà la llum durant el mes de març sota el segell de Cases de la Música

Va ser a finals de 2021 quan començaren a publicar les primeres píndoles del seu nou i imminent àlbum que arribarà el proper mes de març. Una tornada més que necessària si parlem de El Quinto Carajillo, un dels grans referents de la nostra escena musical emergent, rumbera i “gamberra”. Van arrancar aquesta carrera amb “La abuela Lola” - cançó que donarà títol a aquest segon treball discogràfic -, “Ara” i “Mi forma de vida”.

No obstant això, ara volen fer un pas més, presentant la seva habitació i últim single d'avançament, anomenat “Al tanto que va de canto”. Una cançó continuista, que manté a la perfecció aquest caràcter i aquesta essència tan característica d’El Quinto Carajillo. Una cançó que està està cridada a convertir-se en un himne. I des d’aquest divendres 25 de febrer es troba disponible a totes les plataformes digitals.

El següent pas serà presentar el anhelat àlbum, ‘La abuela Lola’. Sens dubte, març vindrà carregat de novetats per la banda bagenca.

Qui són El Quinto Carajillo?

Actualment, El Quinto Carajillo són el grans ambaixador de la força rumbera de Sant Joan de Vilatorrada, des d’on interromp amb força en el panorama musical actual, una explosió de festa allà on va, banda “gamberra” de mestissatge amb la rumba per bandera. Una actitud que traslladen a la perfecció en tots i cadascun dels seus concerts, oferint un espectacle dinàmic, festiu, únic i diferent, i deixant empremta en tothom que els veu.

Tot això ha fet que la seva carrera, en molt poc temps, estigui plagada de reconeixements. A 2017, es van proclamar guanyadors del concurs "Shout & Play" a la Sala Razzmatazz de Barcelona. Tot just un any després, van participar al Llumplugged, quedant-se en la segona posició; i van alçar-se guanyadors al concurs de bandes del festival de música jove de Sant Salvador de Guardiola.

A més a més, durant tres anys han estat escollits pel nostre Programa de Suport a la Creació, en les línea de gravació de maquetes (2017), càpsules audiovisuals, Fira Mediterrània de Manresa (2019) i producció de directes (2020).

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat