Cases de la Música s'endú el Premi Enderrock Estrella 2022 a la trajectòria

4 de març de 2022 XARXA

Anit vam viure una nit màgica a l'Auditori de Girona, on vam celebrar els Premis Enderrock - XXIV Premis de la Música Catalana amb una gala que ens va donar moltes sorpreses. Una nit molt anhelada que ens va permetre retrobar-nos amb la música i amb la cultura, després d'aquests dos anys tan complicats.

Una nit en la qual vam rebre el Premi Enderrock Estrella 2022 a la trajectòria. Per haver estès i coordinat un model pioner al voltant de la creació musical. Un reconeixement que ens fa immensament feliços, especialment en aquests moments tan difícils pel sector cultural en general i per la indústria de la música en concret. I és que han estat dos anys molt durs, de treball continu i de lluita constant perquè no es perdés el talent artístic i el teixit cultural construït durant tant temps i amb tants esforços.

Ara, és moment de fer passos endavant. Esperem que aquest sí sigui el moment definitiu per recuperar els directes i per donar sortida a un esclat creatiu impressionant, que està esperant per mostrar-se.

Moltes gràcies per aquest premi, que ens fa tanta il·lusió. Moltes gràcies a Enderrock, a Estrella Damm, a l'ICEC, a les Diputacions, als Ajuntaments, als artistes, al públic, a la indústria i a tots els amants de la música. Totes som Cases de la Música.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat