GreenDog presenta el videoclip de "Mi ansia", cançó inclosa al seu darrer àlbum

4 de març de 2022 XARXA

El raper manresà estrena aquesta peça audiovisual, molt pocs dies després d'haver presentat el seu segon treball 'Alma de Lobo' (Casa de la Música Records, 2022)

L’artista manresà GreenDog publica avui, divendres 4 de març, el videoclip de “Mi Ansia”, una de les cançons incloses al seu darrer àlbum ‘Alma de Lobo’ (Cases de la Música Records, 2022).

Aquesta és una de les cançons més reflexives del disc, on el jove raper navega “en un mar de dubtes, però amb esperit encoratjador que anima a treure forces d'allà on sembla que ja no en queden”. I com cançó especial, arriba acompanyada d’un videoclip únic, creat i enregistrat pel mateix artista.

Qui és GreenDog?

GreenDog és un jove artista i raper manresà que va començar la seva carrera amb el grup La Mezcla, alhora que també creava composicions sota l’aka Souk, el seu pseudònim. Va ser a 2016 quan va consolidar la seva nova identitat actual. Tot això, producte de la seva incessant necessitat d’exposar-se a si mateix, de desenvolupar un projecte molt més personal i de crear un estil molt més característic, cru i elegant.

No va ser fins a 2019 que va publicar el seu primer àlbum 'Obsidiana' baix el segell de Cases de la Música. Amb aquest debut, va mostrar tot el seu potencial i estil. Intens, sense adornaments i recolzat sempre sobre beats de rap i trap amb influència de la música electrònica. Però tot allò, sense deixar d'escopir frases de pes.

Les lletres de Green Dog es basen en emocions, estats mentals i reportatges de la mateixa vida.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat