L’Hospitalet celebrarà La Genia, un nou festival amb perspectiva de gènere | L'HOSPITALET

del 10 al 13 de març 2022Festival La GeniaL'HOSPITALET

El festival comptarà amb actes molt variats que aniran des de concerts fins a monòlegs i recitals de poemes

Els actes de la primera edició de la Genia, un certamen amb perspectiva de gènere que té com a objectiu visibilitzar a les dones en el món de l'art, començaran el proper10 de març i durarà fins al dia 13.
Aquest nou festival, celebrat a L'Hospitalet de Llobregat, està organitzat pel Programa Municipal de la Dona amb el suport de la Regidoria de Joventut, i el nom d'aquest festival s'ha triat amb el propòsit de reivindicar el reconeixement d'una paraula justa i, alhora, lluitar contra la desigualtat de gènere.

Aquest certamen compta amb un total d'11 actuacions d'artistes, entre les quals destaquen Amparo Sánchez (Amparanoia), qui inaugurarà el festival; la cantautora Marta Gómez, guanyadora del premi Grammy Llatí pel seu disc de cançons infantils; Queralt Lahoz, Rebeca Jiménez i la poeta Alejandra Martínez de Miguel.

A més, el festival La Genia celebrarà concerts de diversos gèneres musicals, de manera que el públic podrà gaudir des del rap de Zeidah fins al flamenc de la companyia Flamencas D'altra banda, també es durà a terme la presentació del llibre Malas Mujeres, de la il·lustradora María Hesse i l'actuació de la monologuista Ana Polo.

Els qui desitgin acudir a aquest festival, podran obtenir la seva entrada de manera gratuïta, a través del perfil d'Instagram de @lageniafest, el qual s'encarregarà de compartir la informació de com realitzar la reserva de cada actuació.

- Concert inaugural del Festival La Genia amb Amparo Sánchez “Hermana y Cantaora”.
10/03 - 20:30h > Auditori Barradas.

- La cantautora Marta Gómez presenta un espectacle per a tota la família amb algunes de les seves cançons guardonades amb el premi Grammy Llatí al Millor Disc infantil de l’any.
11/03 - 17:30h > Sala infantil Biblioteca Can Sumarro.
Entrada lliure fins omplir aforament.

- Rebeca Jiménez ens presenta les seves cançons plenes de “Tormenta y Mezcal” en un concert acústic.
11/03 - 21h > l'Oncle Jack.
Reserva invitacions a l'onclejack.com.

- El rap de Zeidah amb les seves rimes poètiques i reivindicatives.
12/03 - 19h > CC Bellvitge-gornal
Entrada lliure fins omplir aforament.

- Companyia Flamencas que porten un espectacle basat en el flamenc tradicional i en la seva extensió en els cantes festeros del flamenc.
12/03 - 20:30h > Teatre Joventut (Sala B)
Entrada gratuïta amb reserva prèvia.

- Alejandra Martínez de Miguel i Titxu Vélez ens presentaran un recital poètic i musical ple d’ humor, feminisme, emocions i força.
13/03 - 20:30h > The Void
Entrada llure fins omplir l'aforament.

- Queralt Lahoz
13/03 - 12h > Sala Salamandra
Entrada gratuïta amb reserva prèvia.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat