Susi Abanades presenta la seva primera col.laboració "Si Dices La Verdad" amb Guillem Pagès

18 març 2022 XARXA

La jove artista madrilenya resident a Barcelona s'estrena amb CM Records col·laborant per primer cop amb un altre artista.


"Si Dices La Verdad" és el seu nou single amb Guillem Pagès, produït per Joan Isern.
Després de treure "Tu Piel 2021" i "Cuando No Nos Echen De Menos 2022", Susi decideix fer un pas endavant a la seva carrera musical, presentant un tema més íntim i més acústic, on les veus són l'element protagonista.
"Si Dices La Verdad", reflecteix un diàleg entre dues persones que pràcticament s'acaben de conèixer. L'emoció del primer moment, descobrir a l'altra persona i com això ens fa sentir lliures i amb ganes de veure-ho tot.

Qui és Susi Abanades?

Susi Abanades és un jove talent madrileny que va decidir mudar-se a Barcelona fa 3 anys.
Tot i que només fa dos anys que va decidir estudiar música ja ha començat a llençar les seves primeres composicions i temes.
El projecte neix a la seva habitació amb la seva guitarra i les seves primeres lletres. Tanmateix, no va ser fins fa un any, quan després de conèixer a Joan Isern, el seu productor musical, la proposta va començar a agafar més forma.
Inspirada en sons experimentals com els de "El Petit de Cal Eril", "La Bien Querida" o "Amaia" la seva música és una aposta personal i màgica.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat