LOS AURORA PUBLIQUEN EL CLIP “LA CONSTELACIÓN DE LA SAETA”, EL PRIMER SINGLE DEL SEU NOU ÀLBUM ::: AMB L'AJUDA VIDEOCLIP 2021 DEL PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ DE CASES DE LA MÚSICA

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ LOS AURORA LLANÇAMENT VIDEOCLIP ::: LA CONSTELACIÓN DE LA SAETA

LOS AURORA :: VIDEOCLIP LA CONSTELACIÓN DE LA SAETA
​- Los Aurora publiquen el videoclip del primer avançament del seu nou disc, La Balsa de la Medusa, que veurà la llum en els pròxims mesos.
- “La Constelación de la Saeta” beu de diferents referents, com Enrique Morente o Manuel Quiroga.
- El videoclip ha estat dirigit per Ferran Romeu, amb l’ajuda d’Artur-Pol Comprubí, director de fotografia.
- L’atmosfera onírica i les imatges psicodèliques simbolitzen el futur al que es dirigeix la banda.

Los Aurora, el grup de flamenco-jazz que va revolucionar l’escena musical nacional i internacional amb el llançament del seu primer disc Aurora (Taller de Músics/Discmedi, 2017) tornen a la càrrega.
La seva proposta musical, atrevida i personal, representa una bafarada d’aire fresc a un gènere com el flamenco, que ha perdut la por a fusionar-se amb altres estètiques.
Ara, publiquen el videoclip del tema “La Constelación de la Saeta”, el primer avançament del seu nous disc La Balsa de la Medusa, que veurà la llum els pròxims mesos. La cançó beu de diverses influències, que van desdel tema “Manhattan” d’Enrique Morente fins a la copla “Ojos Verdes” de Manuel Quiroga. Els versos que la composen són fragments extrets dels poemes de Federico García Lorca “Nocturnos de la Ventana” y “Noche”.
El videoclip ha estat dirigit per Ferran Romeu, professor universitari de l’ESCAC i director de cinema, guanyador del premi a la Millor Pel·lícula al festival Visions du Réel l’any 2016 per Històries de la Rabassada.
També ha comptat amb el suport d’Artur-Pol Camprubí, director de fotografia de curtmetratges com Fuga, Cocodrilo o Pont de Pedra, i l’ajuda de @Cases de la Música a través del seu Programa de Suport a la Creació.

El clip plasma amb gran simbolisme, atmosfera onírica i imatges psicodèliques, el nou univers de Los Aurora, la “Saeta” del qual (constel·lació de Sagitari) representa els nous horitzons que comencen a explorar.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat