LA 17a EDICIÓ DEL LET'S FESTIVAL HA CONVOCAT PROP DE 5000 ESPECTADORS A LES CINC SALES DE L’HOSPITALET

20 d'abril de 2022 LET'S FESTIVALL'HOSPITALET Del 3 de març a l’1 d’abril, 23 concerts i 43 bandes han donat forma a l’edició del Let’s més ambiciosa

El Let’s Festival ha estat per dissetena vegada l’aparador de l’escena musical nacional i estatal amb una programació que ha alternat tant propostes emergents amb projecció com bandes consolidades. Depedro, Manel, El Columpio Asesino, Rigoberta Bandini, La La Love You, Joan Miquel Oliver, Daniel Sabater o La Bien Querida ha estat els caps de cartell. Però el festival és també un festival per donar l’alternativa a bandes que es mouen per un circuit alternatiu. Jimena Amarillo, Galgo Lento, Pablo Gómez Molina, Chaqueta de Chandal, Los Invaders, Trezor, B1NO, Maio, Joana Serrat, Mariana També, Alba Morena són només alguns dels noms que han completat aquest cartell en que el risc és un component.

El concert d’inauguració a la Salamandra amb Pablo Gómez Molina i Depedro va ser un avís del festival que vindria. Jairo Zabala, Depedro, i la seva “Máquina de Verdad” van arrasar a l’escenari oferint un directe increïble. Un fil conductor que va arribar fins al concert de tancament a la Salamandra amb Rigoberta Bandini i pel mig El Columpio Asesino, Manel, La La Love You, Daniel Sabater... i tots amb una cosa en comú: energia a la pista i a l’escenari amb un públic totalment entregat.

Però no només els concerts de gran afluència a la Salamandra han estat protagonistes. Bandes com Jimena Amarillo, Axolotes Mexicanos o Santero y Los Muchachos van exhaurir les entrades a El Pumarejo, Espai ZOW1E i Oncle Jack.

La 17a edició, el festival ha arribat per primera vegada a les cinc sales en viu més importants de L’Hospitalet. Una aposta del festival que ha estat tot un èxit i que consolida el circuit de música en directe de la ciutat. Això, ha permet oferir un festival amb una programació més diversa pel que fa al format ja que ha combinat espais íntims i de petit format com L’Oncle Jack i The Void, sales de format mitjà com Espai Zowie i El Pumarejo i un espai de gran format com és la Sala Salamandra.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat